wat anderen zeggen

Mooi, fijn en heel indringend. Ik heb veel nieuwe inzichten gehad die ik niet had verwacht. Weerstanden tegen mensen uit het verleden die volledig weg zijn en waar ik mooie nieuwe connecties mee heb gelegd n.a.v. de inzichten uit de sessies met Patricia. Ik kan het iedereen aanraden. Patricia zorgt voor een prettige setting waarin je vrij kunt zijn en ook echt het diepste van jezelf kunt aanraken.
Als je twijfelt gewoon doen!  – Ron

De sessies met Patrice heb ik ervaren als een fijne houvast. Ik voel me een stuk lichter.  – Maria

Ik heb via de soul counseling van Patricia een aantal lessen geleerd en mezelf het counselen eigen kunnen maken. De eerste les is samen met jezelf durven zijn en daar ook ongegeneerd de tijd voor nemen. Jezelf voelen, erkennen en lief hebben, ook al maak je soms fouten. Want die zachtheid heelt. En de tweede les is het perspectief zien van de dingen. Daar kwam ik achter in een door Patricia begeleide introspectieve oefening naar het innerlijk kind in mijzelf. Waar ik dacht dat vanuit het verleden angsten en verdriet zat, liet de oefening mij zien hoe ik door mijn moeder beschermd ben geweest en een netwerk van liefdevolle mensen om me heen had. Ik ben dankbaar en voel me gewaardeerd. Dank je wel Patricia voor de mooie lessen die soul counseling me gebracht heeft.  – Alex

Ik heb in verschillende situaties gewerkt met Patricia, waarin ik haar heb leren kennen als groepsfacilitator en als therapeute en supervisor. Patricia heeft een heel mooi en verbindend vermogen om mensen in contact te brengen met hun essentie en de diepere ervaringslaag. Zij kan in haar menselijkheid blijven staan en tegelijkertijd iemand begeleiden om een gelaagder perspectief te krijgen. Ik heb dit als een krachtige en transformerende combinatie ervaren en ben talloze keren tot dieper inzicht gekomen in haar aanwezigheid. Dat heeft mij geholpen om meer te ontspannen in mijn proces en mijn eigen vermogen om tot mijn authentieke zelf te  komen.  – Sitie

Patrice kijkt goed naar mensen en ziet hun kwaliteit. Zij weet je op liefdevolle en humoristische wijze op je leerpunten te wijzen. Ze is een wijs, kundig en lief mens, bovenal super eerlijk, gevoelig en met veel humor en liefde. Ik heb door haar meer zelfvertrouwen gekregen.  – Carmella

Ik ken Patricia al heel lang en waardeer hoe zij kan analyseren en fijntjes kan aanvoelen hoe je zelf kunt vinden waar het om gaat. Ze heeft me afgelopen jaar ondersteunt in het verwerken van een abortus en het overlijden van mijn moeder. Patricia heeft brede kennis voorhanden als het gaat om wat een mens nodig heeft om verder te komen in het leven. Ze heeft ervaring en zelf lang en hard aan zichzelf gewerkt. Ik prijs me gelukkig haar te kennen.  – Claudia

Ik heb één sessie lichaamswerk gedaan bij Patricia en dat was zeer helpend. Patricia nam alle tijd voor me en ik voelde dat ik de tijd mocht nemen die ik nodig had. Ik voelde me gehoord en gezien. Haar warme en rustige houding werkte uitnodigend en daar waar nodig gaf ze mij de aanmoediging om alles uit mezelf te halen dat nodig was. Alle emoties en lichamelijke reacties mochten er zijn, niets werd als vreemd bestempeld, waardoor ik me volledig kon laten gaan. Dit laatste was nodig om de laatste restverschijnselen van mijn trauma gerelateerde klachten te verhelpen. Ik kijk dankbaar terug op deze sessie en de handreikingen die ik gekregen heb.  – Joyce