Welkom

op deze site over soul counseling: het (leren) raadplegen van je eigen ziel, jouw innerlijke bron van kennis en wijsheid. Altijd aanwezig om jou feilloos naar de diepste vervulling te brengen. Leer via je eigen lichaam hoe je hiermee weer in verbinding kunt komen en ontdek dat alles wat je zoekt te vinden is in jezelf!

En vooral: hoe mooi en goed je altijd al geweest bént, daar hoef je werkelijk niets voor te doen! Wanneer je weer vanuit deze pure waarheid gaat leven, ga je merken dat de omgang met jezelf, anderen en je levensomstandigheden makkelijker en meer ontspannen wordt. Lijkt het je fijn om frank en vrij

– toegang te hebben tot je eigen innerlijke kennis en wijsheid

– op jouw eigen unieke manier te kunnen en durven leven

– meer (be)grip voor en op je situatie of levensfase te hebben

– oog te krijgen voor kwaliteiten in plaats van voor kritiek

– weer even bekrachtigd te worden in hoe jij je pad terug-naar-je-ware-zelf loopt?

Kom dan een keer langs!

Werkwijze

We trainen jouw vaardigheid om vrij-uit jouw ware essentie te durven en kunnen leven. Dit kan individueel en/of in een trainingsgroep (of team). Ik ondersteun of inspireer hierbij vanuit mijn eigen heldere doorzicht dat ontstaat wanneer ik meekijk in de thematiek. Jij kunt dit verdiepend verkennen via lichaamsgericht zelfonderzoek. Zo krijg je in beeld hoezeer je bewust bent van je eigen (en elkaars) behoeften en hoe je deze zélf kunt vervullen*. We maken daarbij gebruik van elementen uit o.a.

adem/lichaamswerk, familie & systeem opstellingen, communicatieve vaardigheden, diverse meditatie technieken, dans, groepsdynamica en mijn eigen levenservaring. 

Omdat we actief aan de slag gaan, graag soepele kleding dragen! Je bent ook welkom bij de korte trainingen, voor lichaamsgerichte supervisie, relatiebemiddeling of even sparren als je vast loopt. Wat mij betreft tot ziens!

* Wanneer behoefte en vervulling niet op elkaar aansluiten kunnen verstoringen (c.q. trauma – ongeacht de kracht van de impact -) ontstaan in gezondheid en/of welzijn. Denk aan o.a. burnout, angsten, depressie, ziekte, relatie- en werk issues.

Waardering per sessie: particulieren €80, bedrijven €100. De sessies duren 4 tot 5 kwartier. Ik ben geregistreerd bij de CRKBO en SBLP waardoor je bij een aanvullende verzekering een deel vergoed krijgt (kijk hier). Om individuele soul counseling voor iedereen toegankelijk te laten zijn hanteer ik voor de kleinere beurs een passend tarief. Ik ben ingeschreven bij de KvK 85478164.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s