Hai, welkom op mijn site! Ben je op zoek naar meer plezier, vertrouwen of diepgang in je leven? Wat als het allemaal al in jou aanwezig is? Met soulcounseling krijg je weer toegang tot deze natuurlijke, innerlijke bron. Via individuele sessies, korte trainingen of de open groep.

Soul counseling is géén therapie maar een bewustzijnstraining om te leren leven vanuit zielskracht. Vandaar de naam soul counseling: ‘het raadplegen van de ziel’ (…en dat klinkt wat lekkerder in het engels!).

De kern is te leren om weer in contact te komen met die diepere laag in onszelf; onze zielslaag. Die maakt deel uit van een oneindig intelligent en alwetend bewustzijn waarvan we veelal vervreemd zijn geraakt. Opnieuw hier vanuit kunnen leven biedt een grote meerwaarde, namelijk dat we vrijer en blijer, en met meer ontspanning en innerlijke kracht, onszelf trouw kunnen blijven in het huidige moment en onze huidige omstandigheden. Het helpt ons om ons levensverhaal te herschrijven, neemt ons innerlijk kind bij de hand en is onze wijze gids door het leven.

Ik nodig je uit om je eigen zielskracht te komen onderzoeken en ervaren! Zodat je hele nieuwe invalshoeken en omgangsvormen kunt ontdekken in je verlangens en vragen… en je groei-en-bloeikansen kunt pakken die in alle omstandigheden verscholen liggen. Zowel in leven als in sterven.

In een sessie luister, schouw en spar ik mee in waar je een stagnatie ervaart in je natuurlijke welzijn. We werken ervaringsgericht, dus er is alle tijd en ruimte om te onderzoeken en het counselen eigen te maken. Als het aansluit werken we met tools uit o.a. lichaamswerk, gestalt/opstellingen, regressie, hogere gesprekstechnieken en diverse meditatietechnieken. Daarom graag soepele kleding dragen tijdens een sessie. Maar je bent ook welkom in de korte trainingen of open groep, voor alleen een massage, opstelling of even sparren als je vast loopt.

Voel je in ieder geval altijd vrij om de aangereikte tools ook met anderen te delen. Want hoe dichter we bij ons ware zelf geraken tijdens ons aardse leven, hoe makkelijker dat leven wordt, als ook onze reis straks door de belevingssferen van de dood.

Waardering €50 per uur. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s